Miért érdemes forgalomból kivonni járművét?


Sok kereskedő nem válalja gépjárműve forgalombol való kivonását. Sőt régi járműveket általában fel se vásárolnaka túl nagy kockázat miatt
Ez nagyon bosszantó főleg a régi használaton kívüli járműtulajdonosoknak akik már nem járnak vele és csak a garázsban porosodik mégis fizetni kell a kötelező biztosítást és a súlyadót, mivel hivatalosan még forgalomban van.
Nekünk szükségünk lehet gépjárművére, sőt akár ki is vonjuk a forgalombol ÖN helyett!Mikor érdemes kivoni a forgalomból ?


Ajánlatos ideiglenesen kivonnia a forgalomból, hiszen ilyenkor a gépjárművet nem terheli a kötelező és a súlyadó. Ez a művelet többször is megismételhető, viszont alkalmanként maximum 6 hónap.

Totálkáros autók esetén is érdemes kivonnia a forgalomból, illetve kisebb törés esetén ajánlatos megvizsgálni, hogy a javítási költség nem magasabb-e, mint az autó piaci ára. Nagyon öreg, műszakilag használhatatlan, forgalomban való használatra alkalmatlan járművek, amelyek a tulajdonos számára csak plusz költségeket jelentenek, ugyanígy kivonhatóak. Ha a végleges forgalomból való kivonás mellett dönt valaki, akkor a jármű rendszámát és forgalmi engedélyét az okmányirodában le kell adni.


A forgalomból való kivonás menete


A forgalomból való kivonás adminisztrációval járó tevékenység mely enm egyszerű folyamat.
Szükséges a személyi igazolvány olykor a akcímkártya, jogosítványra vagy akár útlevélre is
Ha az illető nem magánszemély akkor szükséges cégkivonat mely nem lehet 3 hónapnál régebbi
Eme eljárásnak termézetesen költségei vanak melynek ára végleges vagy örökös kivonástól függetlenül 2.300,-Ft


Miért minket bízzon meg a forgalomból való kivonás ügyintézésével?


Cégünk hosszú ideje foglalkozik autófelvásárlással és az ahhoz tartozó ügyintézésekkel. így mi tudjuk, mit kell tenni és milyen költségekkel jár eme folyamat.
Szeretném levenni a gondot az Ön válláról.
Számunkra csupán egy meghatalmazás szükséges, semmi más.
Ha járműve üzemképtelen, mi megoldjuk annak elszállítását ingyen.

Akár a forgalomból való kivonáson, akár autófelvásárlásban gondolkodik, ne várjon tovább! Keressen minket valamelyik elérhetőségünkön és kérjen tájékoztatást, árajánlatot vagy rögtön a konkrét szolgáltatást, problémája kényelmes megoldására.