HASZNÁLTAUTÓ FELVÁSÁRLÁS MAGAS ÁRON!

Problémamentes autófelvásárlás!

#cegesautók #flottavétel #autóbörze #autókereskedés #gépkocsifelvásárlás #taxivétel Gépjárművet eladni sosem egyszerű. A vásárlók egyre kevesebbet fordulnak magánszemélyekhez inkább választanak egy autókereskedést.
Megeshet hogy a vevő szándékai nem elég komoylak így csak feleslegesen pazarolja idejét.
Végül, mikor nyélbe üthetnék a vásárlást még több napon át tartó papírmunka és utánajárás lesz szükség az adás-vétel lebonyolításához

Szolgáltatásunkat azoknak az ügyfeleknek ajánljuk akik szeretnék megkímélni magukat a fenti nehézségektől.

Néhány ok hogy minket válasszon

 • Kényelmes ügyintézés
 • Rugalmasak vagyunk az ügyfél igényeihez
 • Időt, pénzt és energiát spórol meg vele

Használt autóját többféleképen eladhatja.
Például feladhat egy hírdetést és várhatja hogy az érdeklődök felkeressék önt, ezt követik a heteken át tartó egyeztetések, ezután az ügyfél megtekinti a gépjárművet de még nem biztos hogy meg is veszi és ez így megy tovább.

Vagy akár választhatja az autófelvásárlót mely kényelmes megoldást nyújt. Vegye fel velünka kapcsolatot.
Kollégáink az önnek megfelelő időpontban szemlélik meg gépjárművét kiszállási díj nélkül a szükséges formanyomtatványokkal
Ha megegyezünk, a helyszínen fizetünk akár azonnal! Nálunk kedvező feltételek mellett zajlik az autó felvásárlás. A vásárlás ügyfeleinkhez igazodva, számukra előnyös áron történik. Készpézben, akár azonnal fizetünk! Az adás vétel rengeteg adminisztrációval jár. éppen ezért szeretnénk ügyfeleik számára megkönnyíteni az autó eladás menetét.
A kapcsolatfelvételtől egészen a sikeres autófelvásárlásig szem elött tartjuk igényeit mivel nálunk ön a legfontosabb%

Nem számít se az évjárat se az állapot

#azonnalikészpénz #autóbeszámítás #autóleadás #eladóautó #hibásautó A kereskedőkkel ellentétben nekünk nem számít az utó életkora. Bátran forduljon hozzánk még akkor is ha úgy érzni gépjáműve már túl öreg.
Nem számít az autó életkora sőt az állapota sem, sőt az sem ha törött, hívjon bátran.
A sikeres adás-vétel után a szállitás minket terhel.

HASONLÍTSA ÖSSZE MOST!

Saját eladás:

 • Hírdetés feladás mely költségekkel jár
 • Időpontok egyezetése
 • Több érdeklődő – talán egy vásárló
 • Adminisztrációk lebonyolítása, utanajárás

 • Autó felvásárlás:
 • Nincs hirdetés
 • Egy, Önnek megfelelő időpont
 • Egyszeri megtekintés, azonnali vásárlás
 • Minden egyszerre, helyben


 • Időt, pénzt, utánajárást, fáradtságot spórol meg, ha a felvásárlást választja. Megkíméli magát a bizonytalanságtól, várakozástól, felesleges idegeskedéstől. Keressen minket és fotelból adhat túl használt vagy roncs autóján! Megtalál minket a fenti telefonszámon, emailben vagy a Facebookon. Szolgáltatásaink: roncsautó felvásárlás, roncsautó beszámítás, roncsautó átvétel, törött sérült autók felvásárlása, használató felvásárlás, autófelvásálrás magas áron, autóvétel, autómentés

  Legkedveltebb autómárkák:
  ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROEN, DACIA, DAEWOO, DODGE, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, JEEP, KIA, LADA, LANCIA, LAND ROVER, LEXUS, MAZDA, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, SAAB, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLKSWAGEN, VOLVO  Felvásárlás esetén helyszíni fizetés kézpénzben!


  Velünk a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben túladhat működésképtelen autóján. Ön számára ez a folyamat pofonegyszerű, egyetlen dolga csupán, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Ezt követően egy Önnek megfelelő időpontban, kérésére akár hétvégén is, felkeressük, hogy felmérjük járműve állapotát. Akár már ekkor megtörténhet a roncsautó felvásárlás, ehhez csak Önre, a forgalmi engedélyre és a rendszámokra van szükség. Megoldjuk a roncs elszállítását is, ami nem terheli pénztárcáját pluszköltségekkel. A roncsautó felvásárlás nálunk mindig korrekt áron történik. A felvásárlás létrejöttét szigorúan dokumentáljuk adásvételi szerződés formájában. A vételárat az Ön igényeinek megfelelően készpénzben, ott a helyszínen egyenlítjük ki.


  A forgalomból való kivonás ideiglenes és végleges változata is megoldást jelenthet Önnek attól függően, hogy milyen műszaki állapotban lévő gépjárművel rendelkezik, illetve jövőt tekintve milyen célja van azzal. Szükség esetén megtesszük a roncsautó forgalomból való kivonásához szükséges lépéseket is. Ez akkor lehet fontos, ha az autó már nem térhet vissza a közútra, netán bontani kell. Weblapunkon a forgalomból való kivonás részleteiről is tájékozódhat.
  Tehát nem kell többet tennie, mint megkeresni bennünket telefonon, emailben vagy a Facebook oldalunkon, egyeztetni egy időpontot és várni kollégánk jelentkezését. A többit már bízza nyugodtan ránk!