Rólunk


Több mint 15 év autójavítás és számítógépes autódiagnosztikai tapasztalattal a hátunk mögött alapítottuk meg autófelvásárlással foglalkozó cégünket. Ezeket az ismereteket kamatoztatva használt autó állapotfelmérés és autófelvásárlás kapcsán nyújtunk segítséget ügyfeleinknek. Számtalan elégedett ügyfél a bizonyíték arra, hogy munkánkat az eladó igényeit szem előtt tartva, a lehető legjobb árral végezzük. Bizalma számunkra elsődleges!

Fő tevékenységünk: használt, idős, sérült, vagy roncs személy és haszon gépjárművek eladás előtti állapotfelmérése és autófelvásárlása. Kortól, állapottól és márkától függetlenül, akár hitellel terhelt autóakt is felvásárolunk. Helyszíni kiszállással, készpénzes fizetéssel!


Van egy törött vagy totálkáros járműve?, Szeretne megszabadulni tőle de nem akar bajlódni a forgalomból való kivonással és egyébb más költésggel?
Mi segítünk az ön problémáján, gyorsan, helyben.
Felvásároljuk használtautoját, Roncsautóját.
Szükség esetén kivonjuk a forgalombol így igazodva a legjobban az ügyfeleink igényéhez! Gépjárművét a legkedvezőbb feltételekkel vásároljuk fel, számunkra nem akadály ha járműve érvényes forgalmival rendelkezik.
Megegyezés esetén helyben azonnal fizetünk.

Lerobbant gépjárműve? Esettleg balesetet szenvedett? Autómentő szolgáltatásunkkal az ország bármely pontjárol bármikor a nap 24 órájában akár hétvégén vagy ünnepnapokon. Ügyfélközpontú szogáltatásunkkal,kedvező árakkal ls szakképzett műszaki tapasztalattal rendelkezünk
Ha minket választ, jól választ!