Roncsautó felvásárlás akár hétvégén is


„Mit csináljak ezzel a ronccsal? Ér ez egyáltalán még valamit? Csak foglalja a helyet. Még így is pénzbe kerülne, hogy kivonassam a forgalomból. Még én fizessek ezért is?!”

Ha ilyen és ehhez hasonló problémák, gondolatok foglalkoztatják nap mint nap, akkor mi nagy segítségére lehetünk a megoldásban.

Kedvező feltételek

Törött, sérült autójától megszabadulni nagyon időigényes, főleg egy magánszemélynek, nem beszélve a körülményes procedúrákról.
Roncsautóra vevőt találni szinte lehetetlen, arról nem is beszélve, hogy az adminisztráció legtöbbször többe kerül, mint amit maga a roncsautó ér.


Cégünk a roncsautóját reális áron vásárolja fel, figyelembe véve az autó állapotát.
A felvásárláskor nem számít, hogy a gépjármű vagy a motor műszaki hibás, esetleg gazdasági totálkáros.
Szolgáltatásunk átfogó az ingyenes kiszállástól egészen a díjmentes elszállításig.

 

Milyen események, problémák esetén forduljon hozzánk? Mikor tudjuk a roncsot felvásárolni?

  • ha gépjárműve törött, sérült, jégkáros
  • ha autója műszaki vizsgája már lejárt, nem áll módjában, vagy nem látja értelmét annak megújítására és a jármű csak terhére van, foglalja a helyet
  • ha totálkárt szenvedett, viszont a biztosító társaság által kikalkulált kárösszeg nem fedezi annak piaci értékét
  • ha törött, sérült gépjárműve javítási költsége nem megfizethető nagyságrendű
  • ha gépjárműve motorhibás, nem üzemképes állapotú

Felvásárlás esetén helyszíni fizetés kézpénzben!


Velünk a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben túladhat működésképtelen autóján. Ön számára ez a folyamat pofonegyszerű, egyetlen dolga csupán, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Ezt követően egy Önnek megfelelő időpontban, kérésére akár hétvégén is, felkeressük, hogy felmérjük járműve állapotát. Akár már ekkor megtörténhet a roncsautó felvásárlás, ehhez csak Önre, a forgalmi engedélyre és a rendszámokra van szükség. Megoldjuk a roncs elszállítását is, ami nem terheli pénztárcáját pluszköltségekkel. A roncsautó felvásárlás nálunk mindig korrekt áron történik. A felvásárlás létrejöttét szigorúan dokumentáljuk adásvételi szerződés formájában. A vételárat az Ön igényeinek megfelelően készpénzben, ott a helyszínen egyenlítjük ki.

A forgalomból való kivonás ideiglenes és végleges változata is megoldást jelenthet Önnek, attól függően, hogy milyen műszaki állapotban lévő gépjárművel rendelkezik, illetve jövőt tekintve milyen célja van azzal. Szükség esetén megtesszük a roncsautó forgalomból való kivonásához szükséges lépéseket is. Ez akkor lehet fontos, ha az autó már nem térhet vissza a közútra, netán bontani kell. Weblapunkon a forgalomból való kivonás részleteiről is tájékozódhat.
Tehát nem kell többet tennie, mint megkeresni bennünket telefonon, emailben vagy a Facebook oldalunkon, egyeztetni egy időpontot és várni kollégánk jelentkezését. A többit már bízza nyugodtan ránk!